اقدامات پیشگیرانه مؤسسه پس از شیوع کرونا

image_pdfimage_print

به گزارش یاران مهربانی، مؤسسه خیریه توانبخشی معلولین ذهنی تهران پس از شیوع کروناویروس جدید اقداماتی را در راستای پیشگیری از ابتلا و گسترش آن در این مرکز انجام داده است که شامل موارد زیر است:

 

در حوزه پرستاری:

۱- ایجاد ایستگاه ضدعفونی مراجعین و پرسنل در ورودی مؤسسه

۲- ضدعفونی روزانه محوطه و سطوح داخلی مؤسسه

۳- الزام استفاده از ماسک برای کلیه پرسنل از بدو ورود به مؤسسه

۴- ضدعفونی مداوم دست های مددجویان پس از شستشو و قبل از هر وعده و میان وعده غذایی

۵- اندازه گیری مداوم دمای بدن مراجعین، پرسنل و مددجویان و ثبت آنها در فرم مربوطه

۶- خرید اقلام بهداشتی شامل ماسک، دستکش، انواع ضدعفونی کننده ها و دستگاه تب سنج دیجیتال

۷- آماده سازی اتاق ایزوله به همراه وسایل مورد نیاز

۸- نظارت دقیق بر بهداشت فردی مددجویان

۹- اشعه گذاری روزانه در بخش ها، دستشویی ها، حمام، رختشویخانه و انبار لباس در دو نوبت

۱۰- نظارت بر شستشوی البسه و ملحفه با درجه حرارت بالا

۱۱- تجویز ویتامین های خوراکی برای مددجویان با مشورت پزشک مرکز

۱۲- آموزش به مراقبین درباره راعایت نکات بهداشتی مرتبط با کروناویروس جدید

 

در حوزه مددکاری:

۱- ترخیص موقت تعدادی از مددجویان واجد شرایط نگهداری در منزل (حدود دو سوم کل مددجویان)

۲- هماهنگی با بهزیستی در راستای ترخیص موقت مددجویان

۳- اطلاع به خانواده ها درباره ممنوعیت موقت ملاقات با مددجویان ساکن مؤسسه

 

در حوزه روانشناسی: 

۱- مدیریت استرس و ایجاد امنیت روانی و تأکید بر تمهیدات مطلوب در مورد شرایط موجود (شیوع کروناویروس جدید) در مؤسسه

۲- مشاوره به افراد اعم از پرسنل، خانواده ها و مددجویان در جهت کاهش حجم شدید از نگرانی ها و سوق به سمت امیدواری و بهبود شرایط موجود با رعایت موارد بهداشتی

۳- همکاری با واحد مددکاری در جهت اقناع خانواده ها و ترخیص مددجویانی که خانواده آنها شرایط نگهداری در منزل را دارا می باشند، با هدف کاهش خطرات احتمالی و همه گیری در مرکز

۴- همکاری با واحد آموزشی درباره تعیین سطح هریک از مددجویان ( با توجه به بهره هوشی) جهت آموزش مؤثر موارد بهداشتی به مددجویان

۵- همکاری با واحد روابط عمومی در چاپ برخی بروشورهای آموزشی بهداشتی ویژه معلولین ذهنی (به صورت بصری)

 

در حوزه آموزش:

۱- آموزش بهداشت فردی به مددجویان (شامل شستشوی دقیق و مداوم دست ها با مایع دستشویی، رعایت فاصله با دیگران، مراقبت از بینی و دهان در هنگام عطسه و سرفه و …)

۲- آگاه سازی مددجویان درباره علائم بیماری کووید ۱۹ و گزارش به مراقبین در صورت مشاهده علائم در دوستان خود

۳- همکاری با واحد روانشناسی درباره مدیریت استرس مددجویان

۴- ایجاد محیطی شاد جهت سرگرم سازی مددجویان مقیم مؤسسه

 

در حوزه امور غذایی:

۱- جلوگیری از قبول غذاهای نذری پخته شده

۲- ضدعفونی و شستشوی روزانه و مداوم آشپزخانه

۳- ضدعفونی روزانه ظروف

۴- نظارت مداوم بر بهداشت فردی پرسنل آشپزخانه

۵- آموزش به پرسنل آشپزخانه جهت رعایت موارد بهداشتی در هنگام طبخ غذا (مرتبط با کروناویروس جدید)

۶- نظارت بر پخش بهداشتی غذا

 

در حوزه روابط عمومی:

۱- تهیه و نصب جزوات و پوسترهای آموزشی درباره کروناویروس جدید و راهکارهای پیشگیری از ابتلا به آن بر تابلوهای اعلانات مؤسسه

۲- هماهنگی با سرکار خانم دکتر رباب انبیایی متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی جهت آموزش پرسنل درباره بیماری کووید۱۹

۳- بروزرسانی پرسنل درباره آخرین اخبار معتبر مربوط به بیماری کووید۱۹ درکشور

۴- جلوگیری از حضور خیرین در مؤسسه تا زمان شیوع کروناویروس در کشور

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *